Mihai Trăistariu, atac dur la adresa lui Roxen, solista care ne reprezintă la Eurovision: «Abia are o piesă la radio»

single 13/02/2020 | 0 Comentarii

Cântăreaţa Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani, va reprezenta România la ”Eurovision 2020”, competiție care va avea loc în Olanda, în perioada 10-16 mai.

”În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen, pentru TVR.

Roxen s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: «You don›t love me» feat Sickotoy şi «Ce-ţi cântă dragostea». Ea a fost aleasă de comisia de specialişti compusă din Crina Mardare, Luminiţa Anghel, Lucian Ştefan – managing partner Global Records, Liana Stanciu – producător muzical radio tv şi şeful Delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu – producător tv, director artistic, Gabriel Scîrlet – regizor muzical, Liviu Elekes – compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor – compozitor şi Bogdan Păun – regizor muzical.

Decizia ca Roxen să reprezinte România anul acesta la Eurovision i-a scos din sărite pe unii dintre soliștii care voiau să se înscrie la preselecție, etapă care a fost scoasă, de anul acesta, din regulamentul Eurovision. Mihai Trăistariu (40 ani), care în 2006 a obținut locul 4 la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, a lansat un adevărat atac la adresa artistei: ”E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut un hit la radio. Nu are experiență. TVR e total inconștient. Treaba lor. Cele mai bune rezultate la Eurovision, România le-a avut cu vocile mari: Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola”, a spus el, care a investit degeaba mii de euro în piesa de anul acesta.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki