Mihai Weber îl iartă pe Sorin Bucurescu pentru voturile date ALDE dar nu și pe cei 6 consilieri PSD de la Turceni

single 03/06/2019 | 0 Comentarii


Mihai Weber îl iartă pe Sorin Bucurescu pentru voturile date ALDE dar nu și pe cei 6 consilieri PSD de la Turceni, care au în dreptul lor cel mai slab rezultat la europarlamentare, de numai 12%. Liderii PSD și dar și ai PNL din județ se pregătesc de analize și măsuri pe baza scorurilor din 26 mai. La Interviurile Infinit FM, vicepreședintele liberal Gheorghe Pecingină a pus tunurile pe cei 4 primari PNL care s-au afișat cu PSD, în campania electorală.

Mihai Weber zice că trebuie făcute ”câteva reglaje fine dar și niște intervenții dure”, după europarlamentare. În mare, însă, liderul PSD Gorj este mulțumit după ce, scorul de aproape 32%, a clasat organizația printre primele din țară. În Gorj, PSD s-a impus în peste 50 de localități.

Liderul PSD Gorj nu-l va da afară din partid pe Sorin Bucurescu deși edilul din Slivilești se temea de așa ceva, după ce ALDE a câștigat alegerile în localitatea sa. Mihai Weber se declară dezamăgit, însă, de scorul PSD în orașul Turceni, 12%, cel mai mic din județ. Deputatul sugerează că vor fi luate măsuri cu cei 6 consilieri locali. Într-o declarație acordată presei locale, Weber le-a mulțumit primarilor de la alte partide care au trecut în barca PSD în campania pentru europarlamentare.

La Interviurile Infinit FM, Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, a declarat că trebuie luate măsuri cu primarii PNL care s-au afișat cu Mihai Weber în campanie. Despre Mădălin Ungureanu, edilul de la Bălești, a spus că ”nu te poți vinde pentru o bordură”, iar despre Constantin Bobaru, de la Bumbești-Jiu, că e mai bine c-a plecat la PSD, pentru că PNL a reușit să scoată 20%. Pecingină l-a criticat și pe Dumitru Modrea, primarul din Turcinești, deși PNL a câștigat aici alegerile. Vicepreședintele liberal a spus că e meritul liderului de la județ, Dan Vîlceanu.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki