Mihai Weber: trebuie să schimbăm lucrurile în interiorul partidului

single 27/11/2019 | 0 Comentarii

”Pierderea alegerilor prezidențiale reprezintă un semnal din partea electoratului de care PSD este obligat să țină seama, și asta deoarece electoratul este, întotdeauna, cel care indică direcția în care partidele politice trebuie să se îndrepte. PSD nu trebuie să facă excepție și trebuie să se adapteze. Trebuie să schimbăm lucrurile în interiorul partidului, pentru a redeveni credibili. Este nevoie de un nou comportament politic și de o nouă ofertă politică pentru electorat. Meritocrația, întoarcerea la popor, unitatea și echilibrul trebuie să fie noile cuvinte de ordine, de la care PSD nu trebuie să se abată dacă dorește să redevină partidul numărul unu în preferințele electoratului.
Gestul echipei de conducere, de a-și depune mandatul, este unul onorabil. Colegii noștri vor rămâne, însă, alături de noi, iar eu sunt sigur că fiecare dintre noi putem învăța din greșelile trecutului. De aceea, în această perioadă, PSD trebuie să dea dovadă de unitate și de forță. Social-democrații trebuie să strângă rândurile pentru a putea reconstrui un PSD care să reprezinte tot electoratul de stânga din România” a transmis Mihai Weber.

Vă reamintim faptul că Viorica Dancilă și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD iar Marcel Ciolacul este președinte interimar. Mihai Weber se va afla și el printre cei care vor conducere organizația la nivel central.

Articolul Mihai Weber: trebuie să schimbăm lucrurile în interiorul partidului apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki