MINISTRUL ANTON, LĂSAT SĂ SE FAMILIARIZEZE CU CEO

single 15/02/2018 | 0 Comentarii

Ministrul Energiei este paralel cu problemele din minerit. O recunoaște chiar un parlamentar PSD, care spune că, în urma discuțiilor, șeful ministerului de resort, Anton Anton, a cerut o perioadă de acomodare pentru a afla cu ce se „mănâncă” problemele din Complexul Energetic Oltenia.
Retragerea lui Toma Petcu din fruntea Ministerului Energiei ne-ar putea costa mai mult decât pare. Noul demnitar nu are nici în clin nici în mânecă cu principala companie din județ și nu are nicio problemă în a recunoaște acest aspect. Deputatul Mihai Weber a purtat o discuție cu ministrul Anton pe tema mineritului gorjen și, deși încearcă cumva să-l apere, psd-istul știe că în perioada următoare nu vor avea loc minuni în compania de stat.
Cât despre o posibilă vizită la Gorj, aceasta ar putea fi făcută după ce ministrul își va lua notițele necesare.
Anton Anton a reușit să uimească o țară întreagă când, imediat după preluarea mandatului ,a ținut să-și etaleje cunostințele în domeniul energiei.
„Nu avem energie, nu se aprinde becul, nu merge telefonul, nu funcţionează nimic! ”, a declarat noul ministru al energiei, Anton Anton.

Articolul MINISTRUL ANTON, LĂSAT SĂ SE FAMILIARIZEZE CU CEO apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki