Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, este așteptat, joi, la Târgu Jiu

single 25/06/2019 | 0 Comentarii


Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, este așteptat, joi, la Târgu Jiu. În pragul vizitei la Gorj, deputatul liberal Dan Vîlceanu îl acuză pe ministru de IPOCRIZIE în problema recalculării pensiilor pentru grupa I și a II-a de muncă.

Senatorul PSD Florin Cârciumaru a anunțat, pe pagina de socializare, că la Târgu-Jiu, ministrul Budăi va purta discuții cu reprezentanții pensionarilor, ai Casei Județene de Pensii dar și cu sindicaliști din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pe tema reducerii vârstei de pensionare.

Tot pe Facebook, deputatul Vîlceanu, președinte PNL Gorj, acuză guvernul PSD-ALDE că ”a furat banii pensionarilor în perioada 2016-2018” prin refuzul de a recalcula, de la 1 ianuarie 2016, pensiile pentru grupele I și a II-a de muncă.

Deputatul Vîlceanu ne-a mai spus că îi vin în audiență oameni care nu mai știu ce se întâmplă cu pensia lor, pentru că le ajung acasă tot felul de recalculări cu pensie mai mică decât cea din plată. ”Ministrul ăsta anunță toată ziua majorări de pensii dar ele nu există!” acuză liderul liberal.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki