Morega: Romanescu, bine cotat în sondajele PNL. Călinoiu vrea parlamentar

single 16/05/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dan Ilie Morega, atac dur la adresa lui Ion Călinoiu, miercuri, într-o conferință de presă.

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice l-a acuzat pe fostul președinte al Consiliului Județean că a sădit sărăcia în Gorj, având în vedere că județul a fost ocolit de investitori.

Reacția a venit ca urmare a faptului că numai 3 firme din Gorj se află în topul celor mai mari 1000 de companii din România. Timișul are circa 50.

Morega este de părere că obiectivul lui Călinoiu este să revină la PSD și să candideze pentru un post de parlamentar în 2020.

Dan Ilie Morega l-a lăudat, în schimb, pe actualul președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu, pentru că face drumuri dese la Ministerul Dezvoltării, încercând să atragă investiții. Gorjul mai are o problemă: deficit major de forță de muncă.

Referindu-se la partidele politice, Dan Ilie Morega s-a arătat convins că  tandemul Weber-Popescu va prelua conducerea PSD Gorj, în urma conferinței județene de alegeri. Nu crede, însă, că Marcel Romanescu va trece la PSD.

Dan Ilie Morega a comentat și că PSD rămâne primul în preferințele de vot ale românilor, în vreme ce liberalii cresc pe fondul erodării guvernării.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki