Motru- ZERO lei în urma rectificării. Morega și Jianu se ceartă din nou

single 12/12/2018 | 0 Comentarii

Morega și Jianu se ceartă din nou, după ce Motru a primit ZERO lei în urma rectificării bugetare.

Viceprimarul PSD dă vina pe edilul liberal pe care-l acuză, din nou, că nu este capabil să gospodărească orașul. Cosmin Morega zice că banii de la Consiliul Județean s-au repartizat în funcție de arierate și cofinanțări, ori la Motru nu există nici una, nici alta.

Reacția vine după ce primarul liberal Gigel Jianu s-a plâns că, în lipsa banilor de la rectificare, nu va putea plăti serviciile prestate de Direcția Publică, și, posibil, să fie puse sub semnul întrebării și lefurile pe decembrie.

Morega îl acuză pe Jianu că nu face altceva decât să se plângă de lipsa banilor și de dezastrul din bugetul local. Îi recomandă să ia exemplul colegului primar PNL de la Câlnic, Dumitru Vulpe, care a știut să-și administreze bugetul.

Gigel Jianu comentează că Morega să comportă ”de parcă ar veni de pe altă planetă”, nu ca și cum ar face parte din conducerea orașului. Edilul PNL amintește că, la preluarea mandatului, a găsit o mulțime de facturi neachitate și neraportate la Finanțe.

Gigel Jianu anunță că a semnat două proiecte europene, în ultima perioadă, și mai are în lucru alte două. Cu banii pe care speră să-i obțină, vrea să facă asfaltări, parcări și reabilitări de blocuri.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki