Muja, amenințat cu excluderea din ALDE Gorj. Filip: Activitate ZERO

single 25/04/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După Eduard Lădaru, Ninel Muja este amenințat cu excluderea din ALDE Gorj. Primarul Fillip îi reproșează că are activitatea ZERO în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Edilul din Rovinari a venit cu propunerea ca Muja să fie dat afară, în ședința de partid de miercuri seară. Votul se va da în Delegația Permanentă din 7 mai. ALDE mai are doi consilieri județeni, pe Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” și pe Marius Borcan, lider sindical la Uzina Mecanică Sadu. Următorul pe lista de supleanți este Marian Pungan, directorul Parcului Industrial.

Robert Filip afirmă că și-a dorit să tragă un semnal de alarmă prin propunerea de excludere din partid a lui Ninel Muja. Primarul din Rovinari acuză că vicepreședintele de la județ este ”printre membrii ALDE care muncesc cel mai puțin pentru partid”.

Filip zice că ar mai fi și alți membri ALDE în situația lui Ninel Muja, adică la un pas de excludere.

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, nu-și pune problema că ar putea fi pierdut postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj.

”Este un semnal de alarmă pentru Muja. Vrem să fie responsabil, să rezolve problemele pe care trebuie să le rezolve” a comentat Iordache, într-o conferință de presă.

Iordache a mai spus că nu-l interesează atât de mult postul de la Consiliul Județean, câtă vreme cel care-l ocupă nu este implicat la partid.

Ninel Muja n-a vrut să comenteze pe margiena propunerii făcute de Robert Filip, limitându-se la a le transmite urări de bine gorjenilor, acum în pragul Paștelui.

Social-democrații nu vor postul ALDE de la județ. Cel puțin asta afirmă vicepreședintele Mihai Prunariu, care dă asigurări că va fi respectat protocolul din 2016.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte liberal, nu crede că se va ajunge la excluderea lui Ninel Muja din ALDE Gorj. I se pare că noul scandal de la liberal-democrați este doar o fumigenă de campanie electorală.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki