Negocieri agresive Pro TV-Telekom. Postul TV: Putem ieși din martie din grila Telekom și NextGen

single 25/02/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pro TV și operatorul Telekom negociază noi contracte de retransmisie, postul TV avertizând că, de la 1 martie, programele sale pot să nu mai fie disponibile în grila Telekom România și NextGen, operatorul prin cablu al companiei de telecomunicații. De partea cealaltă, reprezentanții Telekom spun că Pro TV vizează o creștere semnificativă a prețului.

În mijlocul negocierilor, Pro TV a atenționat prin mesaje publice repetate că, de la 1 martie, programele postului ar putea să nu mai fie disponibile în grila Telekom România și NextGen, operatorul prin cablu al operatorului de telecomunicații.

“Suntem surprinși de anunțul făcut de Pro TV. Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienților noștri, în condițiile în care Pro TV vizează o creștere semnificativă a prețului”, au declarat reprezentanții Telekom România pentru Profit.ro.

Canalele Pro TV, ca și alte posturi care percep tarife de la cabliști pentru a putea fi preluate, nu intră în lista must-carry. Practic, lista „must carry” este lista de posturi de televiziune pe care operatorii de cablu sunt obligați să o aibă în grila de programe.

În lista „must carry” au rămas 26 de posturi de televiziune: Kanal D, România TV, Prima TV, Național TV, B1 TV, Realitatea TV, Digi 24, Favorit TV, Kiss TV, Trinitas TV, Taraf TV, U Televiziune Interactivă, TV H, Național 24 Plus, Music Channel, Inedit TV, H!T Music Channel, Neptun TV, Speranța TV, Nașul TV, TVSudEst, Alfa Omega TV, Credo TV, Travel Mix, Telestar 1 și eStrada TV (Televiziunea zonei metropolitane București).

Grupul Telekom România este unul dintre cei mai importanți jucători de telecomunicații, cu afaceri de aproape un miliard de euro.

Posturile PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA și PRO TV International sunt controlate de grupul de media Central European Media Enterprises (CME).

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki