Negocieri purtate de Ministerul Culturii cu privire la folosirea drepturilor de imagine asupra operelor lui Brâncuși

single 13/09/2019 | 0 Comentarii

Reprezentanții Ministerului Culturii negociază cu societatea Visarta folosirea drepturile de imagine asupra operelor lui Brâncuși, pentru realizarea de suveniruri și alte produse de promovare. Producerea acestor materiale a fost blocată ca urmare a unor neînțelegeri.

Valentin Chepeneag, directorul Muzeului Național „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu, a spus că este dureros faptul că vizitatorii nu pot să își procure suveniruri: „Am avut o întrevedere la Ministerul Culturii și unul dintre subiectele abordate a fost cel cu privire la drepturile de imagine. Cei de la Ministerul Culturii poartă negocieri cu cei de la Visarta, pentru a obține drepturile de imagine. A nu avea voie să pui pe piață niște suveniruri pe care în reprezintă pe Brâncuși sau imaginea noastră ca și județ sau țară este o situație foarte dureros“.

„Mi-aș dori să se rezolve cât mai repede“

Directorul Muzeului Național „Constantin Brâncuși“ speră că suvenirurile să reapară cât mai repede: „Prin purtarea discuțiile de către Ministerul Culturii cu cei de la Visarta și deținătorul de drept al imaginii mi-aș dori să se rezolve cât mai repede“.

Articolul Negocieri purtate de Ministerul Culturii cu privire la folosirea drepturilor de imagine asupra operelor lui Brâncuși apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki