Nici creșteri salariale, nici vouchere de vacanță. Marciuc: Va fi o LUPTĂ. Toată lumea este pe poziții

single 11/01/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nici creșteri salariale, nici vouchere de vacanță. Așa a răspuns administrația Complexului Energetic Oltenia, în comisia mixtă de joi, la solicitarea celor 4 federații sindicale din cadrul companiei.

Liderii ceruseră creșterea lefurilor cu 45% în acest an și acordarea de bilete de tratament ori de vouchere de vacanță pentru angajați. Nemulțumiți de refuzul conducerii CEO, sindicaliștii i-au trimis, joi, adresă, ministrului Energiei, Anton Anton, solicitându-i întâlnire urgentă.

Adrian Marciuc, vicepreședinte Federația Univers

În adresa transmisă ministrului Energiei, liderii sindicali avertizează că există riscul izbucnirii unor conflicte spontane în minerit, dacă nu vor fi majorate lefurile. Marciuc confirmă starea de nemulțumire din rândul salariaților.

Complexul Energetic Oltenia a încheiat anul 2018 pe pierdere, confirmă Adrian Marciuc, acum după ce a văzut bugetul de venituri și cheltuieli pe 2019.

În ciuda situației dificile cu certificatele de carbon, Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, este convins că CEO are suficienți bani pentru majorări salariale și acordarea voucherelor de vacanță, întrucât vinde bine energie.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki