NIMENI NU VREA SĂ DESZĂPEZEASCĂ TÂRGU JIUL

single 10/01/2019 | 0 Comentarii

Afacerea “Deszăpezirea” nu mai atrage firmele ce vânau contracte cu statul. La licitația organizată de societatea de salubrizare a municipiului Târgu Jiu nu s-a prezentat nici măcar un doritor.

Licitația organizată pentru contractarea de utilaje pentru deszăpezit, la Târgu Jiu, a fost un eșec. Nicio firmă nu s-a prezentat la selecția organizată, miercuri, de societatea Edilitara, care gestionează problemele de salubrizare din municipiu.

Organizatorii licitației au pus la bătaie 57.000 de lei, pentru două utilaje, de care societatea mai are nevoie la deszăpezit, în acest sezon. Reprezentanții Edilitara spun că utilajele de care dispun fac față doar în caz de ninsori normale, nu și dacă va apărea un cod portocaliu, ce înseamnă cantități mari de omăt.

Licitația pentru contractarea de utilaje a fost organizată după ce, în urmă cu aproape o lună, când unul dintre contractele pentru deszăpezirea în Târgu Jiu a fost anulat, după ce patronul a fost prins dormind într-un utilaj, care era oprit pe marginea drumul

Articolul NIMENI NU VREA SĂ DESZĂPEZEASCĂ TÂRGU JIUL apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki