Noi acuze între Hanu și Jianu la Motru. „Nu sunt proiecte, umblă aiurea prin Norvegia și Bruxelles!”

single 16/04/2019 | 0 Comentarii


Din nou acuzații grave la Motru! Fostul primar Dorin Hanu îl acuză pe actualul că și-ar fi fundamentat mai multe proiecte pe ”un studiu de mobilitate dubios”, adică mincinos.

Hanu reacționează așa după ce Gigel Jianu l-a acuzat că nu s-a zbătut să obțină mai mulți bani pentru oraș, la repartizarea de la finalul săptămânii trecute. Motru a primit 700.000 de lei de la Consiliul Județean, sumă care nu-l mulțumește pe edilul liberal.

Jianu spune c-a fost frapat de atitudinea fostului primar, Dorin Hanu, acum consilier județean PSD, la repartiția de săptămâna trecută. ”Este al doilea an consecutiv în care vine cu scuze, cu argumente împotriva orașului Motru, în sensul că invocă faptul că nu sunt proiecte!” acuză edilul PNL.

În replică, Dorin Hanu zice că Motru nu a primit bani mai mulți de la județ pentru că nu există proiecte de investiții pe fonduri europene, ci doar unul pe formare profesională. În plus, îl acuză pe Jianu că nu-și face treaba ci ”umblă aiurea prin Norvegia și Bruxelles”.

Hanu susține că proiectele primarului Jianu, de atragere de fonduri europene, s-ar baza pe un studiu de mobilitate ”mai mult decât suspect”. Fostul edil sugerează că ar cuprinde informații false.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki