NOI DISCUȚII DESPRE POSIBILUL CANDIDAT

single 13/01/2018 | 0 Comentarii

Liderii PSD Gorj nu reușesc să se pună de acord în ceea ce privește candidatul pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Deputatul Mihai Weber este contrazis de președintele organizației, Florin Cârciumaru, care spune că partidul va avea o listă de posibili candidați ce vor trece printr-o selecție internă, înainte de a fi supuși unui sondaj de opinie publică.
Declarațiile președintelui executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, cum că viceprimarul Adrian Tudor nu ar fi cea mai bună variantă de candidat la Primăria Târgu Jiu, au stârnit un val de reacții în interiorul organizației de partid. Cel care temperează lucrurile este chiar liderul Florin Cârciumaru.
Florin Cârciumaru amână și momentul în care numele candidatului va fi făcut public și dă asigurări că strategia este cunoscută deja de liderii de la centru. Acesta nu a întocmit un profil de candidat, așa cum a făcut deja Mihai Weber și vrea să dea șanse mai multor pesediști să se înscrie în lupta internă pentru funcția de candidat.
Potrivit mai multor voci din PSD, în acest an se vor da lupte grele pe tema candidaturii la Primăria Târgu Jiu între taberele formate în spatele celor doi lideri, Florin Cârciumaru și Mihai Weber.

Articolul NOI DISCUȚII DESPRE POSIBILUL CANDIDAT apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki