„Nu sunt în stare să-și facă un Guvern! PNL trebuie să vină și să spună în fața cetățenilor ce au vrut să facă cu România!”

single 21/10/2019 | 0 Comentarii

PSD pune tunurile pe PNL după ce se trage de timp în privința numirii unui nou Guvern. Liderul organizației județene, Mihai Weber, susține că este întrebat pe stradă, de cetățeni, dacă măsurile anunțate vor fi aplicate pe viitor. Este a doua săptămână de Guvern interimar, după ce moțiunea depusă de PNL a trecut cu spijinul altor partide din Parlament.

Liderul PNL Gorj critică aspru poziția liberalilor. Weber susține că prin moțiunea de cenzură peneliștii au băgat țara în haos. „Este o perioadă extrem de haotică, oamenii nu știu ce să mai înțeleagă. S-a dorit prin orice chip, cu o patimă deosebită de a se da jos un Guverb bun. S-a dorit distrugerea Guvernului!  Am ajuns într-un punct în care oamenii nu știu ce să aleagă. S-a dorit înlocuire unui Guvern cu un Guvern care nu are nici măcar un program de guvernare. Țara trece printr-un haos, o perioadă instabilă. Instituțiile statului sunt blocate. Eu cred că scopul acestei moțiune a fost una pur electorală. PNL trebuie să vină și să spună în fața cetățenilor ce au vrut să facă cu  România pentru că nu sunt în stare să-și facă un Guvern. Nu sunt oameni capabili, competenți să facă un guvern”, a declarat liderul Mihai Weber.

Panică printre cetățeni

Liderul PSD susține că se anunță vremuri grele pentru populație. Weber afirmă că este posibil ca temerile acestora să se adeverească. „ În doi ani și jumătate au tot făcut declarații  cum că nu sunt bani de salarii, de pensii, de investiții. După doi ani și jumate de guvernare PSD România are una dintre cele mai bune situații economice și sociale din ultimii 30 de ani, și, atunci unde este adevărul. Pensionarii stau și se întreabă : oare vom mai trece prin acea perioadă, ni se vom mai tăia pensiile? Din declarațiile liderilor PNL se înțelege că se dorește implementarea acelor măsuri de austeritate , se dorește înghețarea creșterii pensiilor și salariile, bugetarii vor fi afectați prin plecărie anunțate, IT_iști vor fi impozitai”, a mai declarat liderul PSD Mihai Weber.

Articolul „Nu sunt în stare să-și facă un Guvern! PNL trebuie să vină și să spună în fața cetățenilor ce au vrut să facă cu România!” apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki