O femeie de 100 de ani susţine că a descoperit „elixirul tinereţii“. Ce băutură consumă zilnic

single 16/05/2018 | 0 Comentarii

Lifelong Guinness drinker Doris Olive Netting who is celebrating her 100th birthday. See SWNS story SWDRINK; A centenarian has credited her long life – to a daily glass of GUINNESS. Doris Olive Netting, known to everyone as Olive, has made it a ritual to drink a whole glass of the dry Irish stout every day since the Second World War ended. And to mark her 100th birthday on Friday she enjoyed her usual tipple during a Guinness-themed party at her care home in Plymouth, Devon. Olive has been drinking ‘the black stuff’ everyday since her early 30s, after a campaign stating that the drink contained high levels of iron was launched.

La împlinirea vârstei de 100 de ani, o femeie susţine că secretul longevităţii sale este o halbă zilnică de bere neagră.

Doris Olive Netting, din Anglia, a folosit acest secret încă de la vârsta de 30 de ani, iar la venerabila vârstă de 100 de ani a lansat o campanie prin care susţine consumul de bere, amintind de beneficiile acestei băuturi, atunci când este consumată cu moderaţie, scrie The Independent.

Pasiunea femeii pentru bere este atât de cunoscută încât aceasta şi-a organizat petrecerea aniversară de 100 de ani din azilul din Plymouth, folosindu-se te tematica unei mărci de bere irlandeze.

„Refuză să petreacă o zi fără să consume o bere“, a spus Tammy, nepoata de 37 de ani a femeii.

Doris crede că longevitatea ei se datorează aportului de fier din bere.

„La vârtsa ei, se descurcă foarte bine. E remarcabilă“, a dăugat Tammy.

Înainte de a se muta în casa de îngrijire a familiei Parkwood, Netting locuia singură în casa ei din Plymouth. Soţul ei, Percy Netting, a murit în anii ’70. Casa ei a fost distrusă în timpul războiului, când a fost evacuată în Modbury, în sudul oraşului Devon. (adevarul.ro)

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki