O firmă din Argeș va introduce rețeaua de gaze din Tismana

single 28/05/2020 | 0 Comentarii

Contractul pentru introducerea rețelei de gaze în orașul Tismana a fost câștigat de o firmă din Pitești. Valoarea contractului se ridicăp la 8,8 milioane de lei, cu 200.000 de lei mai puțin față de suma de la care a pornit licitația. „Am primit solicitarea constructorului pentru eliberarea certificatului de urbanism. Firma care a câștigat licitația este din Pitești, județul Argeș, care mai are lucrări în județul Gorj. La licitație au rămas două firme, una din Mureș și cea care a câștigat. Față de prețul de plecare al licitației, suma cu care firma din Pitești a fost cu două miliarde de lei vechi mai mică, fiind de 88 miliarde de lei pentru cei 46 kilometri“, a precizat Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana.

„Sperăm ca spre sfârșitul verii să înceapă lucrările“

Primăria Tismana a alocat pentru lucrările din acest an o sumă de două milioane de lei și speră ca pentru restul sumei să acceseze proiecte europene: „Așteptăm să se aloce fonduri europene pentru a derula investiții de introducere a rețelei de gaze, așa cum au susținute reprezentanții de la Ministerul Fondurilor Europene. Sperăm ca spre sfârșitul verii să înceapă lucrările“, a mai precizat Marian Slivilescu.

În același timp, Transgaz va realiza stația de măsurare și reglare, pentru care Primăria Tismana a achitat suma necesară.

Articolul O firmă din Argeș va introduce rețeaua de gaze din Tismana apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki