O nouă clădire la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. „I-am rugat pe toți factorii de decizie să ne ajute“

single 10/09/2019 | 0 Comentarii

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV)

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV)Directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, Dorin Tașcău își dorește să construiască un nou corp de clădire chiar în curtea unității de învățământ. Acesta a făcut apel la autorități să sprijine acest demers. La Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ învață peste 1.500 de elevi, iar spațiile sunt insuficiente: „Este dorința mea ca să construim un nou corp de clădire și nu este ceva ieșit din comun. I-am rugat pe toți factorii de decizie, indiferent dacă au fost sau nu elevi, să ne ajute în acest demers. Dacă s-a construi o nouă clădire, s-ar rezolva foarte multe lucruri. Avem, și terenul unde se poate face o nouă clădire. O să continui cu aceste demersuri“.

Criză de spații

Directorul CNTV spune că este o lipsă acută de spații și că normal este ca elevii din clasele gimnaziale să învețe doar de dimineață: „Avem nevoie de un nou corp pentru a putea învăța, așa cum este normal doar de dimineață, să putem face eventualele cercuri, școală după școală și alte activități doar după amiază, așa cum inițiez deja de anul acesta la clasele mici, când este primul an în care va funcționa un after school. Ne dorim să facem treabă și cred că se face treabă la această școală“.

Articolul O nouă clădire la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. „I-am rugat pe toți factorii de decizie să ne ajute“ apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki