O nouă conductă de apă pentru judeţul Dolj şi municipiul Craiova, având ca sursă localitatea Izvarna. Consiliul Judeţean Gorj a aprobat coridorul de expropriere

single 12/02/2019 | 0 Comentarii

Consiliul Judeţean Gorj a aprobat în şedinţa de astăzi un proiect de Hotărâre care vizează stabilirea coridorului de expropriere pentru noua conductă de apă care va alimenta municipiul Craiova şi localităţi din judeţul Dolj.  Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că din conducta respectivă vor fi alimentate şi nouă localităţi de pe raza judeţului Gorj. Este vorba de un proiect care are o valoare totală de 240 de milioane de euro.

Finanţarea urmează să fie asigurată de la bugetul Uniunii Europene. Consiliul Judeţean Gorj a aprobat astăzi procedurile de expropriere şi declararea terenului de utilitate publică pentru începerea lucrărilor. Este vorba de o documentaţie necesară în vederea obţinerii finanţării de către judeţul Dolj.

Vox 1 Cosmin Popescu


Şeful Consiliului Judeţean Gorj a mai spus că vor beneficia de apă din noua conductă localități precum Tismana, Godineşti, Teleşti, Rovinari, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti sau Ţânţăreni. Autorităţile locale au aprobat deja documentele prealabile şi planurile parcelare, fiind deliminate zonele pe unde va trece conducta de alimentare cu apă.

Vox 2 Cosmin Popescu

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki