Parcările din Piața Centrală dotate cu sistem de taxare ultramodern

single 04/10/2019 | 0 Comentarii

Cele două parcări din Piața Centrală vor avea un sistem de taxare ultramodern. Astfel, la parcarea Rodna și Super 2000 vor fi montate bariere și parcometre. Acestea au fost în prealabil reabilitate și au fost acoperite cu un covor asfaltic.

” Vom achiziționa două sisteme ultraperformante pentru taxare în cele două parcări. Va fi un sistem cu bariere și cu două parcometre. Când va intra în parcare, cetățeanul va lua tichetul, după aceea, după timpul pe care îl petrece în zona respectivă, merge la parcometru, introduce fisa, sau moneda, sau cardul, plătește, își primește tichetul și poate să părăsească parcarea”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

De asemenea, în fiecare parcare va rămâne, în continuare câte un reprezentant din departamentul Patrimoniu care va ajuta la fluidizarea traficului, dar și un reprezentant al firmei care va caștiga licitație pentru sistemele de taxare, urmând să îi ghideze pe șoferi cum să-l folosească.

De asemenea se schimbă intrarea în parcarea de la SUPER 2000. Accesul se va face din Bulevardul Constantin Brâncuși așa cum este și la cea de la Rodna.

Articolul Parcările din Piața Centrală dotate cu sistem de taxare ultramodern apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki