Partidele din Gorj, cu datorii la plata chiriei. Organizație aflată la putere, pe lista neagră

single 14/02/2018 | 2 Comentarii

Organizațiile politice din Gorj achită sume simbolice sub formă de chirie pentru sediile pe care le dețin în municipiul Târgu Jiu. Cu toate acestea, cinci partide figurează cu datorii către societatea Consiliului Local Târgu Jiu, Edilitara, care administrează spațiile.

Cea mai mare datorie o are de achitat Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, care are de achitat aproape 360 milioane lei vechi. Pentru recuperarea banilor, Edilitara a acționat în judecată PNȚCD Gorj. „Procesul a fost câștigat, iar PNȚCD a fost obligată să achite sumele restante“, a menționat Ana Maria Mereanzu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

În schimb, Matei Catrinoiu, președintele PNȚCD Gorj, susține că procesul nu s-a încheiat: „Ne judecăm. Nu s-a terminat procesul. În loc să-i sunați pe șacalii mari, îi sunați pe cei care muncesc“.

ALDE nu și-a plătit chiria

Un alt partid cu datorii mari către Edilitara, pentru că a „uitat“ să mai plătească chiria este PRM, care are de achitat datorii de peste 87 milioane de le. Și în acest caz, Edilitara a dat în judecată organizația politică pentru recuperarea restanțelor. „Nu știu nimic despre proces. Avem contract până în anul 2019 și până atunci ne-am propus să achităm suma restantă. Suntem un partid mic, cu 14 consilieri. Este organizația cu cel mai mare număr de consilieri din țară. cu toate acestea, suntem un partid sărac. Datoriile sunt mai vechi și eu am preluat partidul cu aceste restanțe“, a spus Daniel Mutafelea, președintele PRM Gorj.

Pe lista datornicilor se mai află chiar și un partid aflat la putere, ALDE, cu o restanță de aproape 700 de lei, Partidul Socialist Român, care are o datorie de peste 870 de lei și Partida Romilor cu restanțe de 384 de lei.

Post-ul Partidele din Gorj, cu datorii la plata chiriei. Organizație aflată la putere, pe lista neagră apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. liviu spune:

  87.000.000 LEI? E O GRESEALA SAU E VORBA DE 87 MILIOANE VECHI?
  DACA E VORBA DE 87.000.000 LEI (ADICA LEI NOI), INSEAMNA CA PRM NU A PLATIT NICIODATA CHIRIA!
  SI ATUNCI TOT SERVICIUL FINANCIAR-CONTABIL DE LA EDILITARA SA FIE DAT AFARA DACA NU AU REFERATE DE EVACUARE CATRE CONDUCATORII UNITATII INCA DIN PERIOADA CAND PRM AVEA INCA DATORII REZONABILE!
  ALTFEL SPUS, DIN CAUZA UNOR INCOMPETENTI, POPULATIA PLATESTE TAXE SI IMPOZITE LA PRIMARIE CA SA INTRETINA IMBUIBATII UNOR PARTIDE NESIMTITE!

 2. gorjanul spune:

  Mutafelea ?????? Misto nume de politician . Oare are limba ?

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki