Percheziții în Gorj într-un dosar de evaziune fiscală de 1,3 milioane de lei

single 07/02/2019 | 0 Comentarii

O serie de percheziții au fost efectuate, ieri, de oamenii legii în mai multe județe ale țării, printre care și Gorjul, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 1.300.000 de lei. Perchezițiile au fost efectuate de către polițiștii din Mureș. Au fost puse în aplicare 68 de percheziții, în Bucureşti şi în 14 județe, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

„Activitățile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, în Capitală, precum şi în județele Mureş, Bistriţa Năsăud, Braşov, Galaţi, Gorj, Ilfov, Iaşi, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Vâlcea, Vaslui“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Facturi fiscale fictive

Potrivit anchetatorilor, o firmă de transporturi rutiere a înregistrat facturi fiscale fictive: „Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 –2016, reprezentanţii unei firme din Mureş, având ca obiect principal de activitate transporturi rutiere de mărfuri, ar fi stabilit relaţii comerciale fictive şi ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale fără conţinut economic real.

De asemenea, cei în cauză ar fi omis înregistrarea în totalitate a livrărilor efectuate, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale. Prin faptele lor, ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1.300.000 de lei. La acțiunea participă și poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie aferente judeţelor menţionate, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale“, se mai arată în comunicatul Poliției Române.

Articolul Percheziții în Gorj într-un dosar de evaziune fiscală de 1,3 milioane de lei apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki