PESTE O MIE DE KG DE CARNE, CONFISCATE

single 26/04/2019 | 0 Comentarii

Politistii au confiscat peste 1.500 kg de carne, in urma unor perchezitii, efectuate in mai multe localitati din judet. Mai multi patroni de magazine cu specific au intrat in vizorul anchetatorilor.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au confiscat o tona si jumatate de carne. Masura a fost luata in urma unor actiuni ce au avut loc la mai multi agenti economici, la care au fost efectuate perchezitii. In total, au fost efectuate 20 de percheziții pe raza județului Gorj, la 4 agenți economici, pe linia comercializării cărnii și a produselor din carne.

Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile administratorilor și la sediile agenților economici, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. În urma perchezitiilor, au fost confiscate 1.550 kg de carne si produse din carne, în valoare de 35.000 lei, suma de 115.750 lei, precum și documente extracontabile.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice continuă cercetările pentru stabilirea prejudiciului creat bugetului consolidat al statului și documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Articolul PESTE O MIE DE KG DE CARNE, CONFISCATE apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki