Planuri: Până în 2020 Serviciile de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări vor fi mutate în Drăgoieni

single 16/09/2019 | 0 Comentarii

Romanescu nu renunță la ideea de a muta serviciile deconcentrate care își desfășoară activitatea în Palatul Administrativ, la marginea orașului. După plecarea lui Ciprian Florescu la București, edilul a găsit mai multă înțelegere la noul prefect de Gorj, Cristian Rujan. 2020 este termenul limită până la care primarul din Târgu Jiu vrea să mute aglomerația din centrul orașului.

„Sunt foarte încântat de relația cu actualul prefect de Gorj. Sper eu că am deblocat situația care a apărut acum doi ani de zile, adică aceea cu transferul serviciilor din cadrul Prefecturii Gorj către o altă destinație și mă refer la acea clădire din Drăgoieni. Astăzi vom avea o întâlnire la Rectoratul UCB pentru a pune la punct ultimele detalii privind schimbul de imobile Drăgoieni- Căminul de la Liceul numărul 5. M-aș bucura ca la începutul lui 2020 să avem perfectate toate actele pentru a putea transfera Serviciile de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări în clădirea de la Drăgoieni. Toată lumea are de câștigat prin această mutare și sper să rezolvăm problema”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Dialog la masă rotundă

Prefectul admite că au avut o discuție în acest sens. Alături de părțile implicate în această problemă, Rujan susține că va acționa în consecință pentru deblocarea situației. „Am avut o discuție constructivă pe această temă. Dorim să rezolvăm problema acestor servicii și există o posibilitatea de a muta unitățile, cu sprijinul UCB în zona Drăgoieni. Am discutat doar pașii procedurali și declanșăm deja procedura. Vom avea astăzi o discuție pe această temă cu toți factorii implicați”, a declarat prefectul Cristian Rujan.

Articolul Planuri: Până în 2020 Serviciile de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări vor fi mutate în Drăgoieni apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki