Plic cu euro găsit de o patrulă de jandarmi în Rânca

single 15/06/2020 | 0 Comentarii

Patrula Jandarmeriei Montane Rânca a găsit, ieri, în timp ce executau omisiune pe raza staţiunii, un plic ce conţinea suma de 140 euro. Jandarmii au reușit să identifice persoana care a pierdut banii. Este vorba de un turist care venise la Rânca în weekend.

„Suma poate părea mică, dar chiar şi aşa, colegii noştri şi-au propus şi au reuşit să identifice păgubitul, un turist aflat în weekend în staţiunea Rânca, din municipiul Giurgiu.

Jandarmii au luat legătura telefonic cu persoana, aceasta fiind deja în drum sprecasă, şi au stabilit ca, în cursul zilei de 15.06.2020, suma să îi fie returnată prin intermediul unei rude. Posesorul de drept al sumei de bani a mulțumit colegilor noştri pentru cinstea de care au dat dovadă menționând că a constatat lipsa sumei de bani, dar nu se gândea că o va mai recupera.

Nu este primul caz în care bunuri sau valori constând în documente, carduri bancare, sume de bani pierdute de posesori, sunt găsite de către jandarmii gorjeni, în diferite circumstanţe, pe timpul executării misiunilor din responsabilitate“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

Articolul Plic cu euro găsit de o patrulă de jandarmi în Rânca apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki