POLARIS a dat în judecată asociațiile de proprietari cu restanțe! Societatea are de recuperat sume colosale!

single 21/02/2017 | 0 Comentarii

Compania de salubrizare Polaris a dat în judecată asociațiile de proprietari din municipiul Târgu Jiu. Deși au fost somați în nenumărate rânduri din cauza restanțelor foarte mari, administratorii nu au achitat datoriile pentru ridicarea gunoiului.

Luis PopaCei care nu își achită datoriile către societatea de salubrizare riscă impunerea unor măsuri executorii precum poprirea pe conturi. „Avem probleme cu asociațiile de proprietari, dar în această perioadă am început să îi acționăm în instanță pentru recuperarea datoriilor pe care le au către societatea noastră, să le punem popriri pe conturi și să mergem din ușă în ușă la cei care locuiesc în apartamente pentru a le explica ce suportă în momentul în care nu își achită datoriile către firma de salubrizare. În același timp, conform legii care s-a modificat anul trecut, legea serviciilor de utilități publice, noi putem chiar sista ridicarea deșeurilor menajere din fața blocului. Sperăm să nu ajungem niciodată la această măsură, dar oamenii trebuie să înțeleagă că așa cum își plătesc apa, curentul, gazul, trebuie să achite și taxa pentru acest serviciu, pentru că și noi avem de achitat către furnizori și trebuie să plătim salarii”, a declarat Luis Popa, director comercial Polaris M Holding.

Datoriile asociațiilor de proprietari, dar și alte restanțe ale celor care nu plătesc taxa pentru serviciul de salubrizare afectează situația economică a companiei. „Avem în jur de 50 de asociații din mai multe zone ale orașului. Este un număr mare de asociații, iar noi nu mai putem suporta, efectiv, această cheltuială cu asociațiile de proprietari. Avem câteva asociații rău platnice din zone precum Plopilor, iar cei care locuiesc în această zonă ar trebui să meargă la administrator să vadă ce se întâmplă. Mai avem asociații din zona Debarcader care ne fac probleme și avem o asociație chiar din centrul orașului, din zona Pieței Mari, acolo unde doamna administrator nu ne-a mai plătit de câțiva ani buni, nu mai răspunde nici la telefon. Așa cum spuneam, nici noi nu mai putem suporta această situație, așa cum știți de la 1 ianuarie s-a introdus acea taxă de mediu, taxă pe care noi trebuie să o achităm lunar către depozitul ecologic, iar acesta, la rândul lui, trebuie să o achite către Fondul de Mediu. Dacă nu este încasată această taxă, statul ne blochează conturile, iar atunci când se întâmplă acest lucru este clar că intri într-o dificultate din punct de vedere financiar”, a mai spus Luis Popa, director comercial Polaris M Holding.

Societatea de salubrizare are de recuperat peste 21 miliarde de lei vechi de la rău platnicii din municipiul Târgu Jiu.

Post-ul POLARIS a dat în judecată asociațiile de proprietari cu restanțe! Societatea are de recuperat sume colosale! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki