Polițiștii atenționează liceenii, cu privire la consumul de droguri

single 15/05/2019 | 0 Comentarii

Cauzele, efectele și consecințele penale ale drogurile, au constituit un subiect de interes în rândul liceenilor, toate informațiile fiind primite chiar de la oamenii legii. Polițiștii au discutat cu elevii din cadrul a trei licee, în speranța că acțiunea lor va încuraja educarea tinerei generații în spiritul respectării legii.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității al IPJ Gorj, au desfășurat o activitate alături de elevii a trei licee, care vizează asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în incinta și în zona adiacentă unităților școlare. Educarea tinerei generații în spiritul respectării legii, a constituit o prioritate pentru polițiști, așadar aceștia au dat dovadă de implicare totală în prezentarea cauzelor, efectelor și consecințelor penale ale drogurilor.

” Poliţiştii de prevenire au abordat o temă de actualitate, prezentând elevilor consecinţele negative ale traficului şi consumului de droguri ori substanţe etnobotanice, sesiunile de informare fiind desfăşurate în colaborare cu reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi Liceul Energetic, din Târgu Jiu”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Liceenii s-au dovedit extreme de interesați de activitatea desfășurată de oamenii legii, participând active cu întrebări și idei pe această temă. Mai mult, polițiștii de prevenire le-au transmis elevilor și recomandări încărcate de înțelepciune, cum ar fi să ceară ajutor fără a consuma droguri în cazul unei probleme emoționale, sau să se facă plăcuți anturajului și spunând ”NU” tentațiilor nocive.

Vezi articol pe

Tags: , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki