Polițiștii locali din Târgu Jiu vor aplica amenzile după introducerea sistemului de achitare a taxei de parcare prin SMS

single 17/09/2019 | 0 Comentarii

Polițiștii locali vor fi cei care vor aplica amenzile pentru șoferii care nu își vor achita taxa de parcare prin SMS. Sistemul urmează să fie introdus în perioada următoare.

Verificările vor fi efectuate prin sondaj de către reprezentanții Poliției Locale împreună cu lucrătorii de la Direcția de Patrimoniu, care vor administra parcările: „Un șofer care parchează într-o parcare cu plată prin SMS are obligații. Există și aparatură în acest sens privind identificarea autoturismului pentru care nu s-a achitat taxa. Se vor face acțiuni prin sondare de către polițiștii locali împreună cu reprezentanții Direcției de Patrimoniu pentru identificare mașinilor“, a spus Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Parcarea prin SMS, analizată de o comisie

Direcția de Patrimoniu a întocmit un regulament pentru parcările din municipiul Târgu Jiu care cuprinde și plata taxei de parcare prin SMS. O comisă înființată la nivelul Consiliului Local analizează acest regulament, care urmează să fie supus aprobării.

Astfel, în toate parcările publice din municipiul Târgu Jiu se va achita o taxă, care este în prezent de doi lei pe oră.

Articolul Polițiștii locali din Târgu Jiu vor aplica amenzile după introducerea sistemului de achitare a taxei de parcare prin SMS apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki