Ponta, dispus să renunțe la mandat dacă Dragnea dovedește că l-a turnat

single 05/02/2018 | 0 Comentarii

Victor Ponta, dispus să renunțe la mandatul de deputat de Gorj dacă Liviu Dragnea demonstrează că el este denunțătorul la DNA, în cel mai recent dosar deschis pe numele șefului PSD.

Fostul premier îl numește pe Dragnea, pe contul său de Facebook, „Mincinosul Național” și-l provoacă să prezinte documente cu care să susțină că dosarul de la DNA i se datorează.

Dragnea Mincinosul Național tocmai a spus din nou la televizor că eu l-am denunțat! Dar nu poate să aducă o copie după denunțul meu că nu are bani! Așa mincinos care să își bată joc de toată lumea nu am văzut! Din respect pentru membrii și alegătorii PSD trebuie să lămurim definitiv acest lucru! Îi propun public să procedăm după cum urmează: el, dacă aduce o copie după denunțul (pretins) al meu, în aceeași zi, îmi dau demisia din Parlament și nu voi mai face politică. Dacă, însă, îi aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor (ca și Teodorovici, Grindeanu, etc) și nu am depus niciodată vreun denunț penal contra lui, atunci își dă el demisia din Parlament și din PSD!! Simplu și clar – hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj? PS – eu voi face mâine cerere oficială către DNA să îmi comunice calitatea procesuală în acel dosar (denunțător sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate mâine să ceară o copie a declarației mele și să o facă publică (am  înțeles că nu are bani să copieze  – îi plătesc eu fotocopie de 5 pagini)”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki