Portofel furat, recuperat de poliţişti

single 09/08/2019 | 0 Comentarii

Un cetăţean din Rovinari a rămas fără portofel în timp ce se afla pe terasa unui local public din localitate. Acesta consumase alcool şi a adormit cu capul pe masă, astfel că portofelul lui aflat în buzunarul pantalonilor s-a făcut repede nevăzut. Acesta conţinea bani şi documente personale, care cu ajutorul poliţiştilor, au fost restituite victimei.

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi joi de un bărbat, de 59 de ani, din localitate, despre faptul că în dimineața respectivă, în timp ce se afla la terasa unui local public, din Rovinari, unde consumase băuturi alcoolice, a adormit cu capul pe masă, timp în care persoane necunoscute i-ar fi sustras din buzunarul pantalonilor, portofelul cu suma de 100 lire și 40 lei, precum și alte documente, printre care  permisul de conducere și carduri bancare.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitate, asupra căruia a fost găsită suma de bani sustrasă. Aceasta a fost ulterior restituită persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal  pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki