Post de șef din Primăria Târgu-Jiu, scos la concurs! Leafa este de 7.000 lei

single 04/09/2017 | 0 Comentarii

Primăria Târgu-Jiu a scos la concurs postul de arhitect șef, iar examenul va avea loc pe data de 3 octombrie, la sediul ANP București.

Primăria Târgu-JiuConcursul se organizează de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici și va avea loc la sediul acesteia în data de 3 octombrie, de la ora 10:00, proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Anunțul concursului a fost dat pe 1 septembrie. Condiţiile de participare sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau în domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice1 lit. a) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 3 ani.

Edilul Marcel Romanescu a declarat, cu ceva timp în urmă, că speră să existe candidaţi, mai ales că au fost mărite substanţial lefurile în administraţia publică locală. Cel care va câştiga concursul de arhitect la primărie va beneficia de un salariu lunar de aproximativ 7.000 de lei. Principala misiune a celui care va ocupa acest post va fi realizarea mult discutatului Plan Urbanistic General.

Post-ul Post de șef din Primăria Târgu-Jiu, scos la concurs! Leafa este de 7.000 lei apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki