Prefectul Ciprian Florescu solicită primăriilor toate contractele de deszăpezire

single 20/12/2018 | 0 Comentarii

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a anunţat că le va solicita primăriilor să trimită Intituţiei Prefectului toate contractele de deszăpezire încheiate pentru iarna 2018 – 2019. Florescu este extrem de nemulţumit de cum s-a acţionat la deszăpezire, în special în anumite comune şi oraşe.

Din cauza căderilor masive de zăpadă, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis suspendarea orelor în învăţământul preuniversitar pentru zilele de luni şi marţi. Nici în aceste condiţii anumite autorităţi locale nu au fost în stare să dezăpezească drmurile locale sau comunale. Astfel, accesul cetăţenilor la reţeaua de drumuri a fost blocat.

Potrivit lui Ciprian Florescu, fiecare primărie va trebui să prezinte contractele încheiate şi pentru ce număr de utilaje. Reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea să vadă dacă peste tot există închiriate sau disponibile utilaje pentru ca la următoarele ninsori să nu se mai repete situaţia din ultimele zile. Poliţiştii gorjeni au şi aplicat două sancţiuni la Motru şi Crasna – Baia de Fier pentru proasta deszăpezire a drumurilor.

Cele mai mari probleme sunt în momentul de faţă la Roşia de Amaradia. Aici drumurile încă nu au fost curăţate. De asemenea, timp de şase zile sute de localnici ai comunei au stat în beznă.

 

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki