Premieră: Conferința Națională a Educatoarelor la Tg-Jiu

single 19/11/2019 | 0 Comentarii

Weekendul trecut, 16-17 noiembrie 2019, Târgu Jiul a fost gazda unui eveniment în premieră pentru învățământul preșcolar gorjean.

Este vorba de Conferința Națională a Educatoarelor cu tema ”Gradinița incluzivă – necessitate în educația actuală”, desfășurată în cadrul Școlii de Toamnă a Asociației Educatoarelor din Romania.

Lucrările Conferinței au fost organizate de către Asociația Educatoarelor – Filiala Gorj, filială condusă de profesor învățământ preșcolar IONELA VĂDUVA- președinte al AEDR Filiala Gorj. Această filială a luat ființă în anul 2018, când mai mult de 50 de educatoare inimoase s-au hotarât să desfășoare și altfel de activități extracurriculare. În cadrul întâlnirilor se planifică activități deosebit de interesante, se discută probleme cu care se confruntă educatoarele, se împărtășesc experințe, se creează o conexiune între unități pe același nivel de învățământ.

Conferința Națională a reușit să reunească peste 100 de educătoare din toată țara. La acest eveniment extraordinar au fost invitați și reprezentați ai Inspectoratului Școlar Județean Gorj, ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă, directori ai unităților de învățământ care au reușit să includă copiii cu dizabilități, dar și persoane specialiste în domeniul incluziunii școlare.

În agenda Conferinței în prima zi a fost o sesiune de discuții, dar și un workshop, în care educatoarele și au exprimat foarte bine creativitatea și au dat frâu liber imaginației. În a doua zi, s-au desfășurat câteva activități relaxante, jocuri și lansări de proiecte cu specificul tematicii conferinței. La final a urmat premierea din cadrul acestui eveniment.

mde

sdr

mde

Articolul Premieră: Conferința Națională a Educatoarelor la Tg-Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki