Președintele PSD Gorj despre candidații de la alegerile locale: „Vor fi foarte multe surprize“

single 13/12/2019 | 0 Comentarii

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu va fi prezentat până la Congresul Național care va avea loc la sfârșitul lunii februarie. Anunțul a fost făcut de către președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, deși, cu puțin timp înainte, secretarul general al partidului, Anca Bordușanu, declarase că numele viitorul candidat va fi anunțat până la sărbătorile de iarnă. „Deocamdată, luna aceasta este una specială, a cadourilor, și nu are rost să creăm frământări, dar, cu siguranță, vor fi anunțați toți candidații până la data desfășurării Congresului. Eu sper ca puțin mai devreme, după jumătatea lunii ianuarie, să avem echipele formate în toate localitățile din Gorj. Vor fi foarte multe surprize în ceea ce privește anumite candidaturi și multe echipe. O să avem înainte discuții cu fiecare organizație în parte, după care vom anunțat lista cu toți candidații“, a spus Mihai Weber.

„Poate că sunt și localități cu primar PSD care nu vor să mai continue“

De asemenea, în unele localități conduse de primari PSD există posibilitatea ca aceștia să nu se mai regăsească pe lista candidaților PSD. „Nu s-au schimbat at nimic din datele anunțate, dar cred că pot să apară tot felul de surprize plăcute pentru organizație, pentru candidați și plăcute pentru Partidul Social Democrat de la Gorj. Poate că sunt și localități cu primar PSD care nu vor să mai continue activitatea“, a mai spus Mihai Weber.

Articolul Președintele PSD Gorj despre candidații de la alegerile locale: „Vor fi foarte multe surprize“ apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki