Prima amendă de 20 mii de lei aplicată la Gorj. Vezi ce a făcut persoana în cauză!

single 08/04/2020 | 0 Comentarii

Indolența se plătește scump. Un gorjean este bun de plată după ce a ignorat mesajul autorităților și a părăsit zona de izolare. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 20 mii de lei, aceasta fiind prima de această valoare aplicată de autoritățile din Gorj.

Pentru că avertizările autorităților nu țin frâu dorințelor unora de a nu respecta restricțiile impuse, s-a trecut la aplicarea de amenzi usturătoare. Ultima amendă consistentă aplicată a fost de 20 de mii de lei. Suma va fi achitată de un gorjean care a părăsit zona de izolare. “Până acum 20 de persoane nu au respectat izolarea la domiciliu și au fost plasate în carantină instituționalizată.Toate structurile teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, acționează continuu pentru impunerea normelor legale specifice stării de urgență.Patrule mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, acțiuni care au drept scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare. În ultimele 24 de ore, 205 polițiști gorjeni au desfășurat un număr de 34 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu în cazul a peste 1600de persoane, iar 17 agenți economici au fost verificați cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul Stării de Urgență. În cadrul acțiunilor de verificare alocațiilor de carantinare și izolare, polițiștii au aplicat 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 371.000 lei, din care 136 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, 3 sancțiuni au fost aplicate pentru fapte de natură economică iar o sancțiune s-a aplicat unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu (persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 20.000 de lei și a fost plasată în carantină instituționalizată)”, a transmis Grupul de Comunicarea al CJCCI Gorj

Cresc cifrele, din nou

Între timp cetățenii continuă să vină în țară. Numai în ultimele 24 de ore aproximativ 40 de persoane au ajuns doar în Gorj. “La nivelul județului Gorj, situația persoanelor aflate în carantină instituționalizată sau a celor aflate în izolare, se prezintă astfel: 1701 persoane se află în izolare la domiciliu. Dintre acestea, 58 de persoane au intrat în izolare în ultimele 24 de ore și 282 de persoane au ieșit din izolare.  628 de persoane au fost plasate în carantină instituționalizată, dintre acestea 39 de persoane au intrat în ultimele 24 de ore”, au mai transmis oficialii.

Articolul Prima amendă de 20 mii de lei aplicată la Gorj. Vezi ce a făcut persoana în cauză! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki