PRIMĂRIA LANSEAZĂ „ROVINARI CITY REPORT”

single 13/01/2018 | 0 Comentarii

Vești bune pentru rovinăreni. Autoritățile locale au implementat o aplicație cu ajutorul căreia cetățenii pot semnala problemele din oraș. Printr-un simplu click, localnicii pot aduce la cunostința primarului ceea ce îi deranjează, pentru ca acesta să ia ulterior măsuri.
Primaria Orașului Rovinari a lansat o aplicatie mobilă pentru sesizari, cu ajutorul căreia rovinărenii vor putea transmite nemulțumirile direct de pe telefonul mobil sau oricare alt echipament dotat cu conexiune la internet.
„Ne dorim să fim mai aproape de dumneavoastră, de cetățeni, să vă ascultăm problemele și să facem în așa fel încât sesizările dumneavoastră să ajungă la noi cât mai simplu. Nu este nevoie să veniți în audiență ori să stați la vreo coadă pentru a ne atrage atenția asupra unor probleme din oraș. Tocmai pentru a ușura comunicarea cu noi, am lansat aplicația mobilă Rovinari City Report. Aplicaţia funcționează pe telefonul mobil, tableta sau pc, gratuit, fiind simplă şi intuitivă și permite cetăţenilor cu spirit civic să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Rovinari şi operatorii serviciilor publice locale ( Apa Canal Salubritate SRL, Servicii Publice Locale SRL, Politia Locala Rovinari) transmite primarul Robert Filip, primtr-un comunicat de presă.
Autoritățile rovinărene atrag atenția cetățenilor că, la crearea contului, este necesara confirmarea pe email a contului, urmând ca internautul să primească un user si o parola de acces pentru platforma de sesizari. Nu vor fi luate in considerare sesizarile anonime sau cele care nu pot fi confirmate.

Articolul PRIMĂRIA LANSEAZĂ „ROVINARI CITY REPORT” apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki