Primarul acuză, Aparegio se scuză! PSD prins la mijloc!

single 04/09/2019 | 0 Comentarii

Sunt probleme cu apa în Târgu Jiu. Municipalitatea susține că furnizorul de apă își bate joc de cetățeni. Edilul face trimitere la PSD acuzând social-democrații pentru momentele de criză. Aparegio susține că la mijloc ar fi vorba despre o suprasolicitare care ar fi deconectat releele termice de la rețeaua electrică.

Operatorul de apă și canal Aparegio Gorj aduce la cunostința populației faptul că în perioada de secetă din cauza scăderii debitului pe sursele de suprafață Șușița  cu 40% și Runcu cu 25%, compensarea se aduce prin puțurile de mare adâncime de la Stația de Tratare a apei Iezureni. În data de 2 septembrie 2019, având în vedere consumul mare de apă la utilizatori, pompele puțurilor de mare adâncime au fost suprasolicitate, motiv pentru care releele termice au fost deconectate de la rețeaua electrică (incidentul  a fost remediat în regim de urgență).Se vor lua permanent măsuri de către societatea Aparegio Gorj pentru utilizarea la maximum a capacităților de producție, transport și distribuție a apei potabile. Ca urmare , în aceste condiții excepționale de secetă, pentru a evita scăderea presiunii în rețeaua de distribuție, precum și furnizarea în regim de secetă a apei potabile, apelăm la înțelegere și responsabilitate, rugând consumatorii să economisească, pe cât posibil, consumul de apă, a fost mesajul transmis de reprezentanții Aparegio

Indiferență?

Scuzele au fost catalogate de municipalitate ca fiind puerile. Edilul lovește prin intermediul Aparegio în PSD. “APAREGIO continuă bătaia de joc la adresa cetățenilor municipiului Târgu Jiu cu impertinența unei entități ce se știe protejată în sfere înalte. În urmă cu câteva luni, această societate ce devine tot mai toxică pentru municipiu a impus cetățenilor tarife tot mai mari la alimentarea cu apă și canalizare. În schimbul acestor tarife, ne oferă mizerii. Avem parte de întreruperi la alimentarea cu apă, inundații la cea mai mică ploaie și multă indiferență. Bătaia de joc este pusă la cale de niște inconștienți în ședințe de partid pe la PSD Târgu Jiu. Se simt acoperiți, se simt puternici și se bazează pe faptul că vor rămâne mereu la putere”, a transmis primarul.

Bețe în roate

Viceprimarul Aurel Popescu susține că prin acuzele aduse edilul a întrecut orice măsură. „Primarul ne va acuza că facem frezările în oraș pe carosabil ca să-l împiedicăm să circule sau că trimitem țânțarii să-i muște pe cetățeni. În ultima perioadă de timp a întrecut orice măsură. Nu credeam că se va ajunge vreodată aici. Ne acuză de întârzierea recepției la Stadion atâta timp cât PSD a făcut tot posibilul ca această investiție să se finalizeze. Ne acuză de proiecte când noi l-am lăsat cu proiecte depuse și promovate. El comunică doar pe rețelele de socializare”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Articolul Primarul acuză, Aparegio se scuză! PSD prins la mijloc! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki