Primarul din Târgu Jiu, nemulţumit de încasările aduse de cea mai mare parcare din municipiu, cea de la Complexul Comercial Rodna

single 06/02/2019 | 0 Comentarii

Edilul din Târgu Jiu este nemulţumit de situaţia încasărilor de la parcarea din faţa Complexului Comercial Rodna. Parcarea a fost preluată la finalul anului trecut de municipalitate de la patronii complexului amintit. Romanescu a anunţat că primăria va încerca să administreze parcarea la fel de bine sau mai bine decât au făcut-o oamenii de afaceri respectivi. Primarul este acum nemulţumit de situaţia încasărilor şi spune că este imposibil ca în anumite perioade să fie raportate sume fixe consecutiv. Romanescu spune că este greu de explicat că încasezi în zile diferite aceeaşi sumă ceea ce ridică semne de întrebare legate de modul de taxare, raportat la luna decembrie, când încasările au fost şi de peste 2.000 de lei, iar în ianuarie au ajuns la 1.000 de lei pe zi.

Vox 2 Marcel Romanescu

Primarul din Târgu Jiu a anunţat că i-a trasat sarcini directorului adjunct Carmen Mihail Tătaru, de la Direcţia Publică de Patrimoniu să introducă sistemul de plată prin sms a locurilor de parcare. Acest sistem a fost aprobat prin Hotărâre de Consiliu Local.

De asemenea, vor fi verificaţi salariaţii care realizeză taxarea. Edilul nu este nemulţumit de sume, ci de modul în care este efectuată taxarea, toate sumele fiind rotunjite zi de zi. În luna ianuarie încasările au fost de peste 42.000 de lei, iar, pe două săptămâni, din decembrie de aproape 30.000 de lei.

Vox 4 Marcel Romanescu

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki