Prins în timp ce transporta lemne furate şi fără permis

single 10/04/2020 | 0 Comentarii

Un bărbat, de 45 de ani, din comuna Baia de Fier, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta fără forme legale material lemnos de esență fag şi fără permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că materialul lemnos ar fi fost tăiat și sustras din fondul forestier al Ocolului Silvic Polovragi de pe raza comunei Baia de Fier. La fața locului s-a deplasat un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Polovragi care a procedat la măsurarea materialului lemnos, rezultând o cantitate de 0,800 metri cubi.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Polovragi, iar motofierăstrăul mecanic utilizat, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, precum și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană  care nu deține permis de conducere.

Articolul Prins în timp ce transporta lemne furate şi fără permis apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki