Profesor gorjean, revoltat de atitudinea șoferilor, în momentul în care ambulanța îi transporta copilul la spital

single 22/02/2019 | 0 Comentarii

Un profesor gorjean este revoltat de reacția pe care au avut-o șoferii în momentul în care ambulanța se deplasa cu băiețelul său, în vârstă de șase ani, către spitalul din Craiova. Copilul a fost trimis cu ambulanța de la Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești către spitalul din Craiova. Traseul a fost unul de coșmar, pentru că mulți șoferi refuzau să oprească pentru a face loc ambulanței să treacă.

„Dragă șoferule, în primul rând trebuie să fii OM! Nu te învăț eu, eu doar trag un semnal de alarmă. După experiența mea de ieri, m-am simțit scârbit de ce am văzut, a fost un șoc. Dacă vezi o ambulanță pe drum, cu semnalele acustice și vizuale pornite, dă-i prioritate, poate va fi momentul când va veni către tine sau vei fi dus tu sau vreunul drag ție și nu știu cum te-ai simți! Dacă vezi o mașină de pompieri, las-o să treacă, nu se știe când îți va arde casa și ți-ai dori să ajungă repede. De poliție știu că îți e frică, că de… amenda te ustură! Dacă nu au semnalele pornite, lasă-le să treacă, mai bine stau în bază să preia alte cazuri în așteptare, decât în spatele tău în trafic. Acestea ar trebui să fie reguli de bun simț, chiar dacă există și legislație privind aceste aspecte. Respect șoferilor oameni! Cei nesimțiți să se schimbe, să se autoeduce!“, a postat Costi Gârniceanu pe pagina sa de Facebook. Acesta a precizat că băiețelul lui este bine.

Articolul Profesor gorjean, revoltat de atitudinea șoferilor, în momentul în care ambulanța îi transporta copilul la spital apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki