Program de lucru decalat, la DGASPC Gorj

single 08/04/2020 | 0 Comentarii

În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a decis decalarea programului de lucru. Astfel angajații vor lucra în două ture în intervale orare bine stabilite.

Noi măsuri de protecție, luate în cadrul DGASPC Gorj. Pe lângă echipamentele asigurate tuturor angajaților din centrele subordonate, conducerea unității a luat decizia de a proteja și funcționarii din cadrul aparatului propriu. Programul de lucru a fost decalat pentru a evita aglomerarea spațiilor de lucru. “Salariații din cadrul aparatului propriu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vor avea un program de lucru decalat, în intervalele orare 8:00 – 16:30 și 12:00 – 20:30, în zilele de luni, marți, miercuri și joi. În ziua de vineri a săptămânii de lucru, programul decalat se va desfășura în intervalele  orare     8:00 – 14:00  și 12:00 –18:00. Salariații vor asigura, prin rotație, continuitatea activității într-unul dintre cele două intervale orare”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul GASPC Gorj.

Doar urgențele

Totodată, în curtea unității a fost montat un cort în care se face triajul epidemiologic. Se dezinfectează zilnic atât curtea instituției cât și spațiile de lucru, angajații fiind la dispoziția cetățenilor atunci când situația o impune. “Serviciile din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj nu se închid, dar având în vedere necesitatea de a asigura unele măsuri pentru prevenirea și combaterea infecțiilor de natură virală, precum și numărul mare de persoane care se deplasează la sediul DGASPC Gorj pentru a solicita informații sau pentru a depune documente, adresăm rugămintea ca cetățenii să vină la sediul instituției doar dacă este necesar!”, a mai declarat directorul DGASPC Gorj.

Articolul Program de lucru decalat, la DGASPC Gorj apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki