Promisiune de campanie: PNL Gorj își asumă să facă un spital nou!

single 12/07/2020 | 0 Comentarii

Liberalii promit gorjenilor un nou spital județean. Potrivit proiectului ce urmează să fie prezentat în campania electorală alegătorilor, a astfel de investiție primează.

Cel care face promisiuni nu este candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, Iulian Popescu, ci liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu. “Pleacăm în alegeri cu un obiectiv foarte important care este realizarea unui spital nou  PNL Gorj își asumă acest obiectiv ,să facă un spital nou. Am avut discuții, este identificat terenul, Primărira îl poate pune la dipoziție și, vă putem spune că avem identificată axa de finanțare pentru un spital nou în Târgu Jiu, care să deserveasză cazurile din Gorj astfel încât oamenii să nu mai plece în altă parte. Aceste două locații trebuie demolate pentru că în corpurile de spital, din Târgu Jiu, intri cu o boală și ieși cu trei. Avem încredere că acesta este unul dintre obiectivele importante și că vom reuși să câștigăm județul. Aici, în aceste spitale, pereții sunt îmbâcșiți cu infecții. Un spital nou înseamnă circuite la nivel timpurilor pe care le trăim, aparatura și act medical astfel încât să nu ții oameni în spital, internați cu lunile pentru a încasa banii de la CJAS. Cred că județul Gorj are șansă de dezvoltare tocmai din faptul că nu s-a făcut nimic până acum și putem investi în infrastructură, în sănătate și educație, dar, lucrurile trebuie făcute cu cap”, susține președintele PNL Gorj.

Mincinoșii să rămână fără voturi!

Liberalii susțin că ei, spre deosebire de alte partide, nu fac doar promisiuni. Vîlceanu speră să ajungă la cârma județului pentru a demonstra că vorbele pot deveni proiecte. “Sunt multe lucruri pe care le gândim pentru județul Gorj. Pe de altă parte, pentru că spuneați că toate partidele fac promisiuni, eu cred că alegătorii trebuie să-i tragă la răspundere pe cei care au promis lucruri, au condus județul și nu le-au făcut. Pe restul partidelor, care au promis în campanie dar nu au câștigat alegerile, nu cred că avem foarte multe lucruri de reproșat. Eu zic să nu-i mai votăm pe cei care promit și nu fac”, a declarat Dan Vîlceanu.

Articolul Promisiune de campanie: PNL Gorj își asumă să facă un spital nou! apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki