Protest al victimelor criblurii de pe DN 67

single 09/08/2017 | 0 Comentarii

Victimele criblurii de pe DN 67 vor să protesteze joi, 10 august, cu privire la pagubele pe care le-au suferit de pe urma lucrărilor efectuate de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Aceştia s-au ales cu parbrizele sau cu farurile sparte, după ce pietricelele au fost proiectate în maşinile lor. Întâlnirea victimelor va avea loc pe platoul din zona Debarcader, la ora 12:00. Organizatorii spun că, până în acest moment, au confirmat prezenţa 75 de participanţi, iar alţi 144 sunt interesaţi să vină acest eveniment.

„Sute de şoferi au avut maşinile avariate“

Victimele vor să fie despăgubite pentru pagubele înregistrate: „Prin prezenta, invitam reprezentanti ai societăţii civile să ne susțină în demersul nostru de a lua atitudine faţă de abuzurile, aroganţa şi bătaia de joc pe care autorităţile locale şi centrale o au faţă de cetăţenii cinstiţi, plătitori de taxe şi impozite din aceasta ţară. În decurs de câteva săptămâni sute de şoferi au avut maşinile avariate, pe tronsonul de drum Drăgoieni-Scoarţa, fără ca cineva să fi fost tras la răspundere sau fără a avea posibilitatea să îşi recupereze pagubele“, se arată în postarea de pe Faceabook a grupului victimelor criblurii.

Tudor: „Parbrizele sunt sparte atunci când circulă cei de pe contrasens cu viteză mare“

Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, continuă să afirme că nu firma care a executat lucrarea este vinovată, ci șoferii de tiruri și camioane care au circulat cu viteză: „Noi nu spunem că sunt de vină oamenii care sunt păgubiți. Am văzut ce se întâmplă în teren. Am fost cu poliția, iar parbrizele sunt spart atunci când circulă cei de pe contrasens cu viteză mare, iar aceștia au fost fost transportatorii de mărfuri. Oamenii trebuie să-și caute dreptatea. Există un contract încheiat de către Companie. S-au făcut verificări și s-au luat probe“. Ion Tudor spune că va avea o întâlnire cu reprezentantul păgubiților: „Aștept reprezentantul dumnealor la o întâlnire și voi informa Direcția Regională Drumuri și Poduri Craiova. Din partea noastră au o deschidere totală, deși mi se pare că este cam mult“.

Post-ul Protest al victimelor criblurii de pe DN 67 apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki