PROTEST la Padeș al copiilor de grădiniță! ”Vrem școală la Cloșani!”

single 09/09/2019 | 0 Comentarii

Nemulțumiri la Padeș, în prima zi de școală.

Părinții copiilor de grădiniță s-au trezit, dis de dimineață, că spațiul amenajat în căminul cultural recent modernizat, pentru a fi grădiniță timp de câteva luni, nu are autorizațiile necesare pentru a funcționa. Ca urmare, au fost obligați să își mute copii la școala din Motru Sec, la circa 2 kilometri distanță.

Școala din Cloșani a intrat într-un proces de reabilitare, în urmă cu două luni. În primă fază, la înțelegere cu Inspectoratul Școlar, se decisese ca micuții să fie mutați într-un spațiu amenajat în căminul cultural. Numai că, vineri, directorul școlii a dat dispoziție să fie duși la școala din Motru Sec. Decizie care, i-a nemulțumit pe părinți care au protestat, vreme de câteva ore, în fața școlii închise.

Primarul din Padeș, Serafim Antonie, a venit în mijlocul părinților nemulțumiți, fără să poată rezolva problema grădiniței care ar fi trebuit să funcționeze în căminul cultural. Chiar și copii au scandat la apariția primarului și i-au cerut să le asigure grădiniță cât mai aproape de casă.

Directorul școlii din Padeș, Constantin Pora, a declarat că indiferent ce vor cere părinții și autoritățile locale, grădinița de la Cloșani nu va mai putea funcționa în sediul căminului cultural, așa cum se vorbise în vară.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki