PROTESTUL „15 MINUTE”, EXTINS ȘI ÎN GORJ

single 13/03/2019 | 0 Comentarii

Solidari cu protestul „15 minute – România vrea autostrăzi”. Edilii gorjeni se alătură inițiativei unui om de afaceri din Suceava și adaptează ideea la nevoile din județ. Câțiva primari vor protesta pe 15 martie, timp de 15 minute pentru ca Gorjul să beneficieze de un drum expres. Cel are a dat tonul manifestării este primarul ALDE din Rovinari, Robert Filip.

Mai mulți primari din județul Gorj se alătură îndemnului dat de suceveanul care a construit singur primul km de autostradă din Moldova și are de gând să protesteze în câteva zile pentru aceeași cauză. Edilii din Gorj se vor opri din activitate, pe 15 martie, în semn de protest față de lipsa unui drum expres care să lege municipiul Târgu Jiu de Craiova. Primarul din Rovinari este primul care a anunțat că vineri, timp de un sfert de oră, se va opri din activitatea zilnică.

La fel ca el, protestul va fi marcat și în Turceni, Bălești, Târgu Jiu si Bustuchin. Ion Ciocea susține că de vină pentru situația județului sunt aleșii din Parlament.

Mai multe societăți din județ au anunțat că își vor opri activitatea preț de 15 minute, vineri, 15 martie.

Articolul PROTESTUL „15 MINUTE”, EXTINS ȘI ÎN GORJ apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki