Prunariu, despre ședința la Sala Sporturilor: Mentalități COMUNISTE

single 14/03/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Social-democrații Pasti și Prunariu critică în termeni duri ideea primarului Marcel Romanescu de a organiza, marțea viitoare, ședință de consiliu local la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, pentru a pune presiune pe aleși să voteze instalarea lui Robert Bălăeț în fruntea Clubului Sportiv Municipal.

”Este o idee proastă, trebuie să ne debarasăm de astfel de mentalități comuniste, altfel dăm într-un populism ieftin” comentează Mihai Prunariu.

Vicepreședintele PSD Gorj, șef al Asociației Județene de Fotbal, a scris pe facebook, că numai în China procesele se țineau pe stadioane.

Cristian Toader Pasti vrea să fie pus punct scandalului pe noul CSM. Consilierul municipal PSD îi critică pe juriștii din Primăria Târgu-Jiu, punându-le la îndoială competența profesională.

Pasti vede ură, incompetență și răutate în tot acest scandal legat de Clubul Sportiv Municipal. În plus, comentează că nu i se pare corect ca aleșii să lucreze sub presiune, apropo de faptul că primarul vrea să țină ședință în Sala Sporturilor.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki