Răsturnare de situație în cazul directoarei de școală care a fost condamnată pentru trucarea unui concurs

single 19/07/2020 | 0 Comentarii

Curtea de Apel Craiova a dispus desființarea sentinței în cazul fostei directoare de la Școala gimnazială din Bengești Ciocadia, care a fost achitată de Judecătoria Novaci pentru conflict de interese. Roxana Dobre, fostă Bălcescu, a fost reclamată și trimisă în judecată pentru organizarea unui concurs pentru angajarea unei îngrijitoare, post care a fost ocupat de către mama sa. Dosarul se judecă de aproximativ cinci ani și este departe de a se încheia. Inițial, Roxana Dobre a fost condamnată la nouă luni de închisoare cu suspendare, după care s-a luat hotărârea achitării acesteia. Cazul a ajuns la Curtea de Apel Craiova. „Desfiinţează sentinţa şi trimite cauza spre rejudecare, la aceeaşi instanţă. Definitivă“, a stabilit instanța de judecată a Curții de Apel Craiova.

A dat afară o femeie de serviciu pentru a-și angaja mama

În anul 2015, conducerea școlii din Bengești Ciocadia a dat-o afară pe femeia de serviciu, motivând lipsa resurselor financiare, după care a organizat concurs pentru angajarea unei alte persoane. Concursul a fost câștigat chiar de către mama directoarei unității de învățământ, în condițiile în care femeia nici nu se prezentase să își depună dosarul de înscriere. Mai mult decât atât, concursul a avut loc fără ca acesta să fi fost anunțat. Femeia de serviciu care a fost dată afară a depus plângeri în urma celor întâmplate.

Articolul Răsturnare de situație în cazul directoarei de școală care a fost condamnată pentru trucarea unui concurs apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki