RĂZBOIUL ROMANESCU – VÎLCEANU SE ADÂNCEȘTE

single 22/01/2019 | 0 Comentarii

“Marcel Romanescu recunoaște că are o problemă cu mine”. Este replica lui Dan Vîlceanu, după ce primarul l-a atacat dur, la sfârșitul săprămânii trecute. Romanescu a declarat atunci că nu va mai candida, dacă liderii de la centru îl vor păstra pe Vîlceanu președinte al organizației de la Gorj.

Ruptura dintre primarul de Târgu Jiu, Marcel Romanescu și liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, pare una ireparabilă. Șeful liberalilor i-a dat replica lui Romanescu, acuzându-l că vrea să-i ia scaunul de lider, după ce primarul a declarat, vineri, că nu va mai candida, în cazul în care Vîlceanu rămâne președinte la PNL. Președintele acuzat că face jocurile PSD declară că nu va intra într-un scandal cu primarul, despre care spune că a participat la deciziile din partid.

Vîlceanu îl contrazice pe Romanescu, cel care spunea că liderul partidului nu l-ar fi vrut candidat la primărie și că, la aflarea rezultatului exit-poll-ului, s-a întristat, în loc să se bucure. Vîlceanu susține că el a fost cel care i-a comunicat lui Romanescu rezultatul parțial.

Președintele PNL susține că Romanescu îi vânează funcția de conducere la nivelul organizației județene.

Între Marcel Romanescu și conducerea PNL Gorj, relațiile au devenit unele tensionate, imediat după alegerile pentru Primăria Târgu Jiu, însă ambele părți au încercat să le țină ascunse până acum.

Articolul RĂZBOIUL ROMANESCU – VÎLCEANU SE ADÂNCEȘTE apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki