Regulament pentru amplasarea cablurilor de telefonie şi internet pe raza municipiului Târgu Jiu

single 08/01/2019 | 0 Comentarii

Operatorii de telefonie mobilă, internet şi servicii de comunicaţii în general, vor trebui să obţină autorizaţie de la Primăria Târgu Jiu înainte de a amplasa echipamente şi cabluri. Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a declarat că în urma ninsorilor din această iarnă foarte multe cabluri de comunicaţii au fost doborâte de pe stâlpi sub greutatea zăpezii.

Cablurile au rămas neatinse şi nimeni nu a reclamat lipsa vreunui serviciu. Astfel, s-a ajuns la concluzia că unele echipamente sunt vechi şi nefolosite sau nu mai este nevoie de ele în anumite zone. Prin urmare, edilii iau în calcul elaborarea unui regulament privind amplasarea echipamentelor de telefonie şi internet pe raza oraşului.

Într-o primă fază vor fi identificate toate echipamentele nefuncţionale. Ulterior, primarul va emite dispoziţie să fie înlăturate. Poliţia Locală urmează să facă, de asemenea, verificări şi să aplice sancţuni, dacă se va impune acest lucru, a mai spus Adrian Tudor.

La rândul său, viceprimarul Aurel Popescu susține că firmele de comunicaţii vor primi notificări. Dacă nu vor fi luate măsuri, se va trece la tăierea cablurilor căzute de pe stâlpi. Astfel, nu vor mai fi pericole pentru integritatea pietonilor care circulă pe trotuarele din oraş.

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki