Rezumat al Raportului Corpului de Control de la Spitalul Județean de Urgență, prezentat în prima ședință a Consiliului Județean

single 10/10/2019 | 0 Comentarii

Un rezumat al raportului Corpului de Control al Ministrului Energiei va fi prezentat în prima ședință a Consiliului Județean Gorj. Declarația a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, la o emisiune de la TV Sud. Acesta a spus că chiar el a solicitat efectuarea unei verificări, pentru a se constata care sunt problemele spitalului: „Am cerut efectuarea unui control la Spitalului Județean de Urgență, pentru a știi exact ce este de făcut mai mult pe partea medicală. Sunt termene de până la șase luni de ducere la îndeplinire a măsurilor.

Sunt prezentate măsuri de reorganizare a spitalului, care sunt duse la îndeplinire și comunicate Ministerului. Nu puteam să duc Raportul în Consiliul Județean, pentru că sunt date ale unor persoane care ar putea fi expuse public și se încalcă legea, în acest fel. La prima ședință a Consiliului Județean o să fie prezentat un rezumat al raportului Corpului de Control. Se lucrează la acesta“.

Articolul Rezumat al Raportului Corpului de Control de la Spitalul Județean de Urgență, prezentat în prima ședință a Consiliului Județean apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki